Meistä

Moikka! Meidän muotoilustudio ja verstas sijaitsevat vanhalla Koivisto -nimisellä maatilalla pienessä kaupungissa Karkkilassa, Etelä-Suomessa. Luovan työn tekijöinä maaseutu on meille optimaalinen työympäristö. Ympäröivä luonto tarjoaa loputtoman inspiraation lähteen ja rauhan työskennellä.

Susanna on valmistunut muotoilijaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta. Hänestä hyvän muotoilun taustalla on aina vahva tarina. Hän tähtää muotoilussaan harmoniseen kokonaisuuteen ja selkeyteen. Susanna on erikoistunut korumuotoiluun ja on työskennellyt näyttelyprojektien parissa.

Tobias on valmistunut muotoilijaksi Hochschule für Gestaltung Schwäbisch Gmündistä. Hänestä hyvässä muotoilussa vaikuttavuus syntyy pelkistämisellä ja harkituilla elementeillä. Tobias on erikoistunut tuotesuunnitteluun ja on elementissään työstäessään puuta. Hän on työskennellyt kalusteiden ja tuotesuunnitteluprojektien parissa.

Tarjoamme ja valmistamme kestäviä muotoiluratkaisuja sinulle. Rasitamme mahdollisimman vähän luontoa suunnittelemalla tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä ja suosimalla uusiutuvia materiaaleja. Haluamme tuoda pelkistettyä esteettisyyttä päivittäiseen elämään.

Kohokohdat:

Protoshop 2022
10 innovatiivista ja uutta tuoteideaa
Imu Design ja Habitare fair

Vuoden Koru 2021
Kilpailun voittaja Tuohi Hopea -mallistolla
Jules & Beryl ja Suomen Kultaseppien liitto

Form 2018 -muotoilupalkinto
Valo & Varjo -korumallistolle
German Association of Arts and Crafts

„Haluamme tehdä maailmasta hieman ihanamman ja elettävämmän.”

Muotoilijat

Susanna & Tobias Feuerbacher

Haluatko tietää lisää meistä ja Koivistosta?

Vilkaise meidän blogi!