Viilu Jewelry

Luotu intohimosta puuhun

Kategoria: Tuote

Viilu jewelry on studiomme luoma tavaramerkki. Olemme Viilu-korujen suunnittelun ja valmistuksen sekä visuaalisen ilmeen takana. Viilu tarkoittaa ohutta puusiivua. Viilu-korujen muotoilu pohjautuu selkeiden linjojen ja puun elävän pinnan yhdistelmään. Korut valmistetaan käsityönä kotimaisesta ja eurooppalaisista puusta sekä kierrätetyistä jalometalleista.

Halusimme, että visuaalinen identiteetti on tuore sekä tunnistettavissa ja että se viestii luonnonläheisyydestä ja ekologisista arvoista. Graafisessa sisällössä pitäydyttiin mustassa ja valkoisessa antamaan vahvan ja ajattoman kuvan.

Viilu-koruille tunnusomaista on ajaton muotokieli, laadukas käsityö sekä kestävän kehityksen periaatteet esimerkiksi materiaalivalinnoissa.

Luontokuvilla on merkittävä rooli visuaalisen ilmeen luomisessa. Kuvat luonnosta ja luonnossa edustavat Viilu-korujen arvoja – ekologisia arvoja ja luonnosta välittämistä.

koivisto_studio_viilu_jewelry_nature_photography_trees

Viilu-korut toimitetaan studiomme suunnittelemassa pakkauksessa. Pakkaus on tyylikäs ja valmistettu luontoystävällisistä materiaaleista; mustasta- ja kierrätyskartongista. Pakkaus ei sisällä muovia.

Lisää projektista: www.viilu.fi

Suunnittelu, toteutus ja valokuvaus: Koivisto Studio.

MALANKA

Kehto

Korugrafia

Sauna