viilu jewelry

Luotu intohimosta puuhun

Kategoria: Tuote / Brändäys

viilu jewelry on studiomme luoma tavaramerkki. Olemme tavaramerkin tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen sekä brändäyksen takana.

 

Viilu tarkoittaa ohutta puusiivua. Korut ovat valmistettu viilutustekniikalla. viilu korut ovat yhdistelmä graafisista linjoista ja puun elävästä pinnasta. Korut ovat valmistetty käsityönä eurooppalaisesta puusta ja läpivärjätystä koivuviilusta sekä kierrätetystä hopeasta.

viilu_jewelry_helmi_earring_smoked_oak_yellow_large
koivisto_studio_viilu_jewelry_valo_varjo_earrings

viilu jewelry mallisto sisältää kaksi tuoteperhettä, viilu geometrinen ja viilu veistoksellinen. viilu geometrinen sisältää yksinkertaisia ajattomia graafisia muotoja, tummaa tai vaaleaa puuta yhdistettynä värikkäisiin yksityiskohtiin. viilu veistoksellinen sisältää orgaanisempia ja monimuotoisempia koruja, säilyttäen koruissa kuitenkin symmetrian. viilu veistoksellisen korut luottavat puun luonnollisiin väreihin.

Halusimme, että visuaalinen identiteetti on tuore sekä tunnistettavissa ja että se viestii luonnonläheisyydestä ja ekologisista arvoista. Graafisessa sisällössä pitäydyttiin mustassa ja valkoisessa antamaan vahvan ja ajattoman kuvan.

 

Tuotekuvissa korut ovat sijoitettu valkoiseen maailmaan, jossa geometriset elementit luovat katseenvangitsijoita tyypillisten tuotekuvien joukossa. Samoja geometrisia elementtejä käytettiin kuvissa, joissa mallit olivat pukeneet korut ylleen.

viilu_jewelry_kaari_earrings_oak_blue_product_shop_02_1
viilu_kaari_earrings_pine_black_product_shop_1
koivisto_studio_viilu_jewelry_kaari_small_necklace_oak_yellow_product
koivisto_studio_viilu_jewelry_kaari_small_necklace_pine_red_product
koivisto_studio_viilu_jewelry_viiva_earrings_oak_red_product
koivisto_studio_viilu_jewelry_viiva_earrings_pine_black_product_shop
koivisto_studio_viilu_jewelry_viiva_necklace_red
koivisto_studio_viilu_jewelry_kaari_necklace_red

Luontokuvilla on merkittävä rooli brändin imagon luomisessa. Kuvat tuovat lisäksi hienoa jännitettä kliinisiin studiokuviin. Kuvat luonnosta ja luonnossa edustavat viilu korujen arvoja – ekologisista arvoista ja luonnosta välittämistä.

koivisto_studio_viilu_jewelry_nature_photography_trees
koivisto_studio_viilu_jewelry_product_photography_nature
koivisto_studio_postcard_for_homepage_forrest
koivisto_studio_postcard_for_homepage_kackwiese

Yllä ovat viilu jewelry postikortit, jotka annetaan jokaiselle asiakkaalle heidän hankkiessaan koruja ja jotka toimivat myös painettuna markkinointimateriaalina. Kortit painetaan kierrätetylle paperille.

viilu korut toimitetaan studiomme suunnittelemassa pakkauksessa. Pakkaus on tyylikäs ja valmistettu luontoystävällisistä materiaaleista; musta- ja kierrätyskartonki. Pakkaus ei sisällä muovia.

viilu_jewelry_showcase
viilu_jewelry_showcase_detail

Korujen esillepanoon suunnittelimme ja valmistimme tyylikkäät vitriinit, jotka luottavat tummien ja vaaleiden materiaalien yhdistelmään. Vitriini avautuu keskeltä. Kansi on lasista ja kotelo mäntyä.

Lisää projektista: www.viilu.fi

Suunnittelu, toteutus ja valokuvaus: Koivisto Studio.

Lehti

Kylpyhuone

koivisto_studio_restroom_portfolio_front_page

Antik Hense

antik_hense_koivisto_studio_portfolio_graphic

Korugrafia