Leikkiä seinällä

Vuorovaikutteista taidetta seinällä

Kategoria: Taide / Tuote

Aligning on saanut innoituksensa suomalaisista seinäryijyistä. Staattisen sisustuselementin sijaan Aligning on vuorovaikutteinen taideteos seinällä. Digitalisoituneessa maailmassamme meillä on tarve tuntea jotain konkreettista. Pikselin kaltaiset elementit järjestäytyvät haluamallasi tavalla. Voit sommitella erilaisia kuvioita seinällesi.

Ohut, valkoinen teräslevy muodostaa perustan kolmikulmaisille pyramideille, jotka on valmistettu erilaisista viiluista: suotammesta, jalavasta, tammesta, katajasta ja männystä. Reunat on värjätty vihreän ja sinisen eri sävyillä. Pyramidien sisällä olevien magneettien avulla ne tarttuvat pohjaan.

Move and Turn on liikuteltava seinäinstallaatio koostuen geometrisista muodoista, jotka yhdistävät visuaalisesti ja haptisesti päävärit sekä puun tekstuurin. Kääntämällä ja siirtämällä kappaleita voit luoda erilaisia kuvioita, maisemia tai abstrakteja taideteoksia. Voit rakentaa yksilöllisiä, väliaikaisia, arkkitehtonisia ja taiteellisia asetelmia. Move and Turn on leikkipaikka seinällä rajattomilla mahdollisuuksilla.

Harjatulla tammiviilulla päällystetty ohut teräslevy muodostaa leikkikentän neliöille, kolmioille, ympyröille ja puoliympyröille, jotka ovat valmistettu tammesta ja läpivärjätystä koivusta. Magneetit muotojen sisällä mahdollistavat leikin.

Suunnittelu, toteutus ja valokuvaus: Koivisto Studio.

Ilmava

Viilu Jewelry

MALANKA

Kehto