Meistä

Moikka! Meidän muotoilustudio ja verstas sijaitsevat vanhalla Koivisto -nimisellä maatilalla pienessä kaupungissa Karkkilassa, Etelä-Suomessa. Luovan työn tekijöinä maaseutu on meille optimaalinen työympäristö. Ympäröivä luonto tarjoaa loputtoman inspiraation lähteen ja rauhan työskennellä.

Susanna on valmistunut muotoilijaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta. Hänestä hyvän muotoilun taustalla on aina vahva tarina. Hän tähtää muotoilussaan harmoniseen kokonaisuuteen ja selkeyteen. Susanna on erikoistunut korumuotoiluun ja on työskennellyt näyttelyprojektien parissa sekä tuottanut visuaalista sisältöä logoista layouteihin.

Tobias on valmistunut muotoilijaksi Hochschule für Gestaltung Schwäbisch Gmündistä. Hänestä hyvässä muotoilussa vaikuttavuus syntyy pelkistämisellä ja harkituilla elementeillä. Tobias on erikoistunut tuotesuunnitteluun ja on elementissään työstäessään puuta. Hän on työskennellyt huonekalujen ja sisustusprojektien sekä graafisten töiden parissa. Lisäksi hän on innokas valokuvaamaan.

Tarjoamme ja valmistamme kestäviä muotoiluratkaisuja sinulle. Rasitamme mahdollisimman vähän luontoa suunnittelemalla tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä ja suosimalla uusiutuvia materiaaleja. Haluamme tuoda pelkistettyä esteettisyyttä päivittäiseen elämään.

„Haluamme tehdä maailmasta hieman ihanamman ja elettävämmän.”

Muotoilijat

Susanna & Tobias Feuerbacher

Haluatko tietää lisää meistä ja Koivistosta?

Vilkaise meidän blogi!